HER SINIFIN BİR YETİM KARDEŞİ VAR

Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca yetim çocuk aile şefkatinden uzak, açlık ve şiddetle iç içe yaşıyor. İnsan kaçakçılığı, çocuk işçiliği, organ mafyaları,  suç örgütleri, fuhuş ve dilenci şebekeleri ile madde bağımlılığı bu çocukların karşılaşabileceği tehditlerden sadece birkaçı.

Tüm bu tehditler karşısında yetim çocukların korunabilmesi ve sağlıklı bireyler olarak yetiştirilebilmesi için çalışmalara başlayan İHH İnsani Yardım Vakfı, bu kapsamda birçok projeye imza atmıştır.

Oruç Reis Ortaokulu olarak Tunus, Filistin ve Arnavutluk´tan yetim kardeşlerimize yardım ediyoruz. İleriki aylarda bu sayıyı daha da arttıracağımızı umuyoruz. Tüm öğrencilerimize koordinatör öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

02.01.2018 927

02-01-201802-01-201802-01-2018